Luni, 29 octombrie, la Cluj, Daniel Ghiţă se întoarce în ring! După patru ani de absenţa, regele kickboxului românesc revine în faţă oamenilor care l-au susţinut şi l-au iubit în toate meciurile din carieră lui fabuloasă!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Daniel Ghiţă revine în ring!" De mic i-au plăcut filmele de acţiune"

Puţini ştiu însă că, dincolo de valoarea lui incontestabilă, Daniel este “ajutat” şi de un talisman norocos! Mama lui Ghiţă dezvăluia, în urmă cu câţiva ani, că înainte de meciuri, sportivul are la el o iconiţă oferită chiar de ea! “Ii aduce victoria”, spunea doamnă Vali, nu înainte însă de a mai specifica şi faptul că nu s-a uitat niciodată pe viu la o partidă a băiatului sau.

“Nici să nu aud de aşa ceva. În primul rând, cred că nu aş rezistă. Emoţiile m-ar doborî. Eu aş fi vrut că el să facă alt sport, cum ar fi fotbalul. Dar de mic i-au plăcut filmele de acţiune. Nu-l dezlipeam din faţă televizorului atunci când se difuzau pelicule cu Van Damme sau Bruce Lee”, a declarat mama luptătorului în presă.

Nu rata meciul de intoarcere a lui Daniel Ghita, in premiera la Kanal D, luni, 29 octombrie, de la 22.45.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si