8 oameni şi-au pierdut viaţă în urmă inundaţiilor devastatoare din Italia. Printre ei se află şi un român. În Veneţia, iahturile au fost zdrobite de chei, iar apele au atins un nivel istoric, de peste un metru şi jumătate. Românii care locuiesc şi muncesc acolo ne-au trimis imagini incredibile, filmate chiar de ei.

Într-un cadru de coşmar, care a însemnat aproape întreg teritoriul Italiei, un român de 35 de ani, a cărui identitate nu a fost făcută publică încă de autorităţi, a fost găsit mort, sub pod din Veneţia. 

Fenomenele extreme au făcut alte 7 victime în Italia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu apă până la vitrine şi transportul complet paralizat, veneţienii au arătat că ştiu să înfrunte natură.
Cele mai multe magazine au rămas deschise iar clienţii n-au lipsit, deşi au reuşit cu greu să se deplaseze pe străduţele altădată extrem de primitoare.

Românii care lucrează în Veneţia au aruncat până şi cizmele de cauciuc pe care le purtau! Nivelul apei a fost prea mare în unele zone că să te mai poţi feri.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si