Nataşa Raab, actriţă şi fost manechin în anii '80, s-a luptat cu o boală cruntă.

Puţini ştiu că în urmă cu 14 ani, Nataşa Raab a fost diagnosticată cu cancer. Actriţa l-a învins şi a povestit cum a reuşit să scape cu bine de această boală cumplită. „În medicină contează „materialul clientului”. Eu am făcut cancerul ovarian acum 14 ani. Vreau să le spun doamnelor că trebuie să meargă la doctor din 6 în 6 luni(…) La 6 luni am făcut citostatice postoperatorii şi am curăţat locul după operaţie.

Beam foarte multe lichide şi nu mi-a căzut părul. Mulţumesc lui Dumnezeu că a fost depistat din timp. Sunt sigură că pentru orice formă de cancer, daca este depistată din timp şi urmezi un regim alimentar, există şanse”. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Actriţa se simte acum extrem de bine şi încearcă să-şi menţină silueta de invidiat pe care a căpătat-o după ce a urmat dieta Dukan, scriu cei de la Unica. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si