Au fost implicate un autouturism marca cu numere de Germania şi un TIR.  În urma accidentului, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Aiud, (conducătorul autoturismului), şi-a pierdut viaţa.

Din primele investigaţii efectuate la faţa locului se pare că accidentul a avut loc din cauza şoferului TIR-ului, un bărbăt de 58 de ani din Teiuş,  care nu a acordat prioritate autoturismului şi a ieşit din curtea unei societăţi comerciale fără să se asigure. 

Şoferul este cercetat în prezent pentru ucidere din culpă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La locul accidentului s-au deplasat de urgenţă 8 subofiţeri ISU Alba Iulia alături de o autospecială de descarcerare şi o maşină SMURD, dar după ce tânărul a fost scos dintre fiarele contorsionate, medicii nu au putut decât să îi constate decesul.

Traficul rutier a fost blocat complet pe ambele sensuri timp de circa o oră şi a fost deviat pe o rută ocolitoare prin Sântimbru – Coşlariu – Teiuş, acesta fiind reluat pe DN 1 doar în jurul orei 22.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si