Poliţiştii spun că fetiţa a fost abuzată timp de aproximativ un an şi nu doar câteva zile, cum s-a crezut iniţial.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, bărbatul suspectat că şi violat fetiţa de zece ani, în localitatea Burjuc, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce magistraţii Judecătoriei Deva au admis cererea procurorilor în acest caz.

Conform

sursei citate, fetiţa a fost abuzată de tatăl său de aproximativ un an şi nu doar nouă zile, cum se crezuse iniţial.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că faptele reprobabile ar fi fost comise în decurs de mai bine de un an, bărbatul profitând de absenţa de la domiciliu a mamei minorei”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au demarat o anchetă, după ce mama unei fetiţe de zece ani din localitatea Burjuc, judeţul Hunedoara, a reclamat ca fiica ei ar fi fost violată de tatăl său în repetate rânduri.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara a început o anchetă în cazul fetiţei, iar inspectorii sociali au stabilit că nu se impune o măsură de protecţie faţă de copilă.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si