Dupa ore intregi de negocieri finale, cu un document de 500 de pagini pe masa, ministrii cabinetului May au convenit asupra termenilor prin care Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana!

La Articolul 3 din acord, scrie ca perioada de tranzitie poate fi extinsa pana la data de 31 decembrie, anul 20XX! Poate premierul sa ne confirme ca aceasta prevedere nu va insemna o extindere pana in anul 2099?

Britanicii nu stiu ce sa mai creada, aici la londra nu se vrea brexit. UE este piata de desfacere pentru marfurile din UK, am stat de vorba cu antreprenori- forta de munca vine din europa de est.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ceea ce pentru premierul Theresa May, pentru partidul ei Conservator si pentru Uniunea Europeana pare un succes inseamna, insa, zero pentru Opozitia de la Londra -  parte in care se afla majoritatea sustinatorilor Brexitului.

Alti membri ai Opozitiei de la Londra cred ca si cu un astfel de Brexit, si fara el, situatia ar fi aceeasi pentru Marea Britanie.

Un summit extraordinar al Uniunii Europene va avea loc pe 25 noiembrie.

Atunci, vor fi puse la punct ultimele detalii, inainte ca acordul Brexit sa fie adoptat in forma finala in parlamentul britanic.

ACORDUL trebuie ratificat, apoi, de parlamentele nationale ale statelor din Uniunea Europeana si de Parlamentul European, inainte de intrarea efectiva in vigoare, pe 29 martie anul viitor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si