Patrick, fiul Elodiei şi al lui Cristian Cioacă, nu ştie nici până în ziua de azi ce s-a întâmplat cu adevărat în familia sa. Conform rudelor din partea mamei, Cristian Cioacă i-ar fi spus fiului său înainte să ajungă la închisoare că mama lui se află în Cosmos. 

"Băiatul este traumatizat, de aceea am decis să aşteptăm să mai crească şi să afle adevărul despre mama lui şi despre tatăl criminal.

Patrick spune că mama lui este în Cosmos. Aşa l-au învăţat”, declara trist Robert Ghinescu, fratele avocatei dispărute, profesor de Religie, în urmă cu un an de zile pentru Click.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Patrick, fiul Elodiei şi al lui Cristian Cioacă, s-a născut în decembrie 2004. El a crescut fără mamă de la vârsta de doi ani şi jumătate, atunci când avocata din Braşov a dispărut fără urmă. După ce poliţistul Cioacă a ajuns la închisoare, băiatul a ajuns în grija bunicii, însă nu îi este clar de ce tatăl sau stă după gratii, iar mama sa a dispărut.

Băiatul joacă baschet şi are rezultate bune la şcoală.

sursa foto: Cancan 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si