Aura Urziceanu a revenit în ţară pentru un eveniment. Ea a participat la un spectacol organizat de Primăria Capitalei, unde a cântat alături de alţi artişti cunoscuţi de la noi.

Compozitorul Ionel Tudor şi fiul lui, Andrei, s-au bucurat foarte mult să se vadă cu Aura Urziceanu şi n-au ratat nici ocazia de a face o poză împreună. „Întâlnirea anului! Fabuloasa Aura Urziceanu e lângă noi! Imensă bucurie!”.

Cântăreaţa nu s-a schimbat prea mult, iar imaginea în care apare stă drept mărturie. La cei 71 de ani ai săi, Aura Urziceanu este în continuare o forţă şi o energie atunci când urcă pe scenă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aura Urizeanu s-a stabilit în Canada încă din anul 1985, însă a revenit adesea pentru evenimente în ţară. Artista este mama unei fete pe nume Elia Christofer Rully.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si