Caz halucinant în Brazilia, acolo unde doi bătrâni şi-au ucis nora pentru a păstra custodia nepoţilor.

Marcia Martins, mama unui băiat de patru ani şi a unei fetiţe de două luni, a mers în casa pe care socrii ei o închiriaseră cu 12 zile în urma incidentului în Rio Pequeno. „Au dus-o în ultima cameră, au bătut-o, iar apoi au îngropat-o de vie”, a dezvăluit sergentul Mario Sergio Oliveira Pinto.

Pe 5 noiembrie, poliţia a efectuat săpături în casa celor doi bătrâni şi au descoperit cadavrul Marciei, scriu cei de la Abc.es.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform apropiaţilor, cei doi bătrâni erau obsedaţi de nepoţi şi doar ei voiau să se ocupe de creşterea lor. „Au vrut să-i crească pe copii ca şi cum ar fi fost ai lor”, au spus anchetatorii.

Marcia, femeia pe care bunicii au omorât-o să-i ia copiii, tocmai îi anunţase pe aceştia că voia să divorţeze şi să se mute departe de fostul soţ şi de ei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si