În plus, Dăncilă spune că are are "conştiinţa împăcată" şi că are încredere în colegii şi colegele ei.

”Nu-mi este frică de o moţiune de cenzură, am încredere în toţi colegii mei, am încredere în colegele mele, am încredere în coaliţia de guvernare şi, în acelaşi timp, am încredere că marea majoritate a lucrurilor pe care le-am promis, majoritatea punctelor din programul de guvernare le-am pus în practică.

Am conştiinţa împăcată”, a spus Viorica Dăncilă, luni, întrebată dacă se teme de o moţiune de cenzură.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Liderul PNL, Ludvic Orban, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că o moţiune de cenzură împotriva Guvernului va fi depusă ”cu certitudine” în această sesiune parlamentară, afirmând că se poartă negocieri ”asidue”.

Liderul deputaţilor UDMR, Attila Korodi, a declarat la RFI că nu l-a abordat nimeni de la PNL sau USR în ultima perioadă, pentru obţinerea sprijinului Uniunii faţă de moţiunea de cenzură pe care Opoziţia vrea s-o depună.

El precizează, însă, că formaţiunea sa este deschisă unor discuţii, că pentru susţinere trebuie îndeplinite nişte condiţii, dar nu crede că la ora actuală situaţia s-a clarificat atât de mult, încât să poată să facă Parlamentul un astfel de pas.

În schimb, preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat tot la RFI, că Opoziţia nu mai are şanse să dărâme Guvernul Dăncilă printr-o moţiune de cenzură.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si