"Nu am discutat cu ministrul Toader despre vreo ordonanta de amnistie, nici cu doamna ministru Dancila"

Asta spunea ieri presedintele PSD. Primele informatii sustineau ca o astfel de ordonanta de urgenta ar putea fi data in apropierea zilei de 1 decembrie, ca un cadou pentru romani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totusi, Liviu Dragnea a lasat o portita deschisa.
Potrivit unor surse PSD, in sanul partidului nu s-a renuntat la ordonanta amnistiei si gratierii. Liderul social-democrat i-ar fi cerut ministrului Tudorel Toader sa prezinte un poriect privind amnistia si gratierea in urmatoarele saptamani. Termenul limita ar fi finalul anului, mai spun aceleasi surse.

Astazi, Calin Popescu Tariceanu a fost audiat de colegii senatori din comisia juridica. Acuzat de luare de mita, presedintele Senatului beneficiaza de imunitate si doar parlamentarii pot permite inceperea urmaririi penale. Decizia va fi luata dupa o... amanare.

Dosarul intocmit de procurori are dimensiuni uriase. Tariceanu se declara nevinovat si arata cu degetul inspre "statul paralel".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si