Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, un accident a avut loc pe DN 5 Târgu Mureş- Iernut, în localitatea Recea, judeţul Mureş, fiind implicate un autotren şi două autoturisme. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, iar traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş a anunţat că, în urma impactului dintre un autoturism şi TIR-ul încărcat cu fier vechi, o persoană a rămas încarcerată, acolo intervenind Detaşamentul Târgu Mureş cu o autospecială cu apă şi spumă, una de descarcerare, un echipaj SMURD.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Persoana încarcerată din autoturism- o femeie cu vârsta între 50 şi 60 de ani, a fost declarată decedată de medicul de pe ambulanţă, au spus reprezentanţii ISU Mureş.

Celelalte persoane implicate au refuzat să fie transportate la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si