Monica Roşu a apărut pe aeroportul de la Otopeni mai veselă şi mai fericită ca niciodată. Aveam să aflăm şi motivul atunci când fosta concurentă Exatlon ne-a arătat mândră inelul care îi sclipea pe deget: fusese cerută de soţie!

”Sunt logodită de la începutul săptămânii. Mă bucur de acest eveniment frumos. Povestea lui a început acum 6 ani cumva, cu bune şi cu rele.

Am fost cerută la Madrid. S-a întâmplat să fim doar noi doi aşa cum ne-am dorit. A fost în cel mai frumos parc din Madrid, pe o bărcuţă în mijlocul lacului. A fost un moment frumos”, ne-a povestit Monica Roşu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

 

Fosta concurentă de la Exatlon ne-a spus că inelul nu era atât de important pentru ea, însă se bucură că momentul a fost unul minunat ales. ”Important este ca noi să fim bine.

Nu am stat niciodată într-un inel!”, a mai spus Monica Roşu.

Monica Roşu a decis, săptămâna trecută, să părăsească competiţia Exatlon din cauza unor probleme de sănătate, după ce ea a intrat la duel cu colega ei de echipă, Mădălina Predoi.
Fosta gimnastă nu s-a întors în ţară imediat după ce a plecat din Republica Dominicană, ci a ales să mai rămână pentru câteva zile în Madrid, alături de iubitul ei.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si