Sezonul 2 Exatlon a adus în faţa telespectatorilor concurenţi puternici, dar si foarte plăcuţi din punct de vedere fizic. Astfel, nu a durat mult, iar fanii au început să îi cupleze. Cele mai multe posibile cupluri au existat în echipa Războinicilor. 

Oamenii au spus că văd la început ceva între Iulian Pîtea şi Ana Maria Otvoş, însă cei doi au declarat mereu că sunt ca nişte fraţi, dar apelativele de genul ”viaţă” pe care cei doi le folosesc le-au dat de bănuit fanilor.

Apoi, s-a spus de Corina Petruţ, dar şi de Mădălina Linguraru că ar avea ceva chimie cu Pîtea, însă Războinicul şi-a căutat iubirea în altă parte, mai exact în echipa Mexicului, unde a găsit-o pe Ana Laura.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nici Războinicul Alin Andronic nu a scăpat, mai ales ca fanele nu ştiu dacă este cuplat, iar Războinicul a lăsat loc de interpretări. Îmbrăţisările cu Beatrice sau cu Corina Petruţ le-au dat de bănuit internauţilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si