Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, echipele de intervenţie au fost solicitate sâmbătă după ce unui copil i s-a făcut rău în Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia. Cadrele medicale au preluat victima şi au dus-o la spital.

Cu acest prilej, autorităţile au descoperit un grup de 22 de elevi, din care făcea parte şi persoana dusă la unitatea medicală, cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani, din judeţul Olt, însoţiţi de un profesor.

Aceştia asistaseră la manifestările prilejuite de Ziua Naţională de la Alba Iulia, dar pentru că nu aveau cazare intenţionau să înnopteze în catedrală.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Copiii au fost duşi la Colegiul Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan”, în unitatea de învăţământ autorităţile amenajând un spital, având în vedere numărul mare de participanţi la manifestările de Ziua Naţională, dar nefiind nevoie pentru a-l folosi ca atare. Astfel, acolo fuseseră puse paturi, iar copiii şi profesorii au stat acolo peste noapte. Cel mai probabil ei se vor întoarce acasă în cursul zilei de duminică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si