Mirel Drăgan a vorbit în platoul FanArena despre comportamentul pe care l-a avut antrenorul Giani Kiriţă înainte de a pleca Silviu din competiţie, dar şi pe cel pe care l-a avut după ce Faimosul a părăsit competiţia. Luptătorul Mirel Drăgan susţine că Giani Kiriţă tinde să demoralizeze uneori echipa. 

”Am spus acelaşi lucru şi acum. El din dorinţa de a motiva pe toată lumea, lui de multe ori nu îi iese, pentru că mai mult demoralizează nişte persoane.

Din punctul meu de vedere, ca şi antrenor, aveam grijă de fiecare. Eu, dacă eram eu. Asta e părerea mea şi mi-o susţin. I-am zis lui Giani. Când am discutat cu el. După ce a plecat Silviu, Giani şi-a schimbat atitudinea. Au fost nişte discuţii mai aprinse între el şi Giani, eu o dată ne-am contrat un pic. Când am ajuns la ceremonie, eram o echipă, dar Giani nu a ştiut...”, a spus Mirel Drăgan despre Giani Kiriţă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Autor: Andreea Voicu 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si