Printre mărcile prezente se numără şi BMW, care a dezvăluit conceptul Vision iNews, un SUV electric şi complet autonom. În plus, constructorul plănuieşte să scoată pe piaţă 25 de noi modele de maşini electrice până în 2025.

În planurile de viitor ale constructorilor sunt maşinile inteligente, care să îi alerteze pe şoferi dacă observă semne de oboseală sau de boală şi autoturismul în îndeamnă să oprească. Mai mult decât atât, autoturismul va avea şi funcţia de a-l anunţa pe şofer că şi-a uitat copilul sau animalul de companie în maşină.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Volkswagen a ales Los Angeles pentru a-şi lansa noul concept GT, un coupe complet electric.

“Erau vremuri când maşinile electrice erau plictisitoare şi principalul motiv pentru care îţi cumpărai una era fiindcă voiai să ajuţi planeta. De-a lungul timpului, constructorii şi-au dat seama că şoferilor nu le pasă aşa mult de mediu şi au început să le facă foarte atractive”, explică analistul Micah Muzio.

Târgul de la Los Angeles se va deschide pe 9 decembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si