Pe 22 mai 2018, pe o autostradă din Ungaria, microbuzul condus de Zălar Petru Calău se ciocnea frontal cu un camion, în tragedie murind 9 cetăţeni români, inclusiv şoferul. Intrat în live pe Facebook, şoferul originar din Târnăveni nu a mai fost atent la condus şi s-a ciocnit frontal cu un camion care venea din sens opus.

În ciuda faptului că autorităţile l-au considerat vinovat în totalitate de tragedie pe Calău, familia şi prietenii, care se ocupă de câteva luni de contul de Facebok al dispărutului, încearcă să inducă doar ideea culpei parţiale a şoferului în catastrofă. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

 

”Comunitatea Petru Kalau, prin reprezentant Livia Nyisztor, nu cedează şi va fi alături de familia Zalar pentru toate demersurile către adevăr! Susţinem ferm şi vehement vinovăţia parţială a lui Petru în tragedia din 22 mai 2018 petrecută pe teritoriul Ungariei! Nu vom ceda sub nici o formă!!! Cale, alături de tine până la capăt!!!”, au scris familia şi prietenii şoferului pe contul de Facebook, administratorii declarând că diverse persoane, probabil rudele celor decedaţi, au cerut suspendarea contului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si