Imagini exclusive din aeroportul din Santo Domingo, după marea finală Exatlon România, sezonul 2. Sunt primele imagini cu Alin Andronic, campion la băieţi, care a părăsit show-ul cu regretul că a pierdut trofeul şi marele premiu în valoare de 100.000 euro, care au ajuns la Beatrice.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alin este însă un tip serios, aşa cum a şi arătat în cele patru luni de Exatlon şi aşa apare şi în imaginile din Santo Domingo. El pare că-i explică ceva Mădălinei Predoi, Faimoasa care a ajuns până în fazele finale. Alin este singurul concurent care a venit în pantaloni scurţi din Dominicană în România, el neavând haine groase la el.

De cealaltă parte, Mădălina Predoi pare ceva mai relaxată, drept dovadă şi ”proviziile” pe care le-a făcut pentru lungul drum spre casă: o pungă mare cu ciocolată şi una la fel de mare cu bicuiţi cu cremă. 

Reporter: Metin Molagean


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si