Ana Gonzalez a mulţumit fanilor Exatlon din România prin intermediul WOWbiz.ro, printr-un mesaj video. Iubita lui Iulian Pîtea a vorbit despre faptul că a descoperit oameni minunaţi în timpul meciurilor internaţionale de la Exatlon, lăsând să se înţeleagă că ar putea să vină în ţara noastră în curând.

”Salut România, vreau să vă mulţumesc tuturor pentru tot sprijinul vostru, Cred că România este o ţară incredibilă, iar eu sunt foarte emoţionată şi sper să o cunosc în curând.

Echipa României, de fiecare dată când am jucat împotriva ei, a dovedit că are oameni grozavi şi caractere minunate”, a declarat Ana Gonzalez pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Frumoasa mexicancă a vorbit şi despre relaţia cu Iulian Pîtea, despre care a spus că-l admiră. Ana spune că relaţia cu românul a continuat şi după Exatlon... de la distanţă, pentru moment.

”Ei bine, cu Iulian, de prima dată când ne-am văzut am simţit o conexiune specială. Îmi plăcea să-l văd atât de fericit, atât de carismatic, atât de spontan, cum se concentra pe trasee.

Cred că Iulian este un om minunat şi sunt tare fericită că am avut posibilitatea să-l cunosc la Exatlon şi să continuu să vorbesc cu el”, a mai spus Ana Gonzalez pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si