Vestea uciderii lui Tudor Simionov, bodyguardul român înjunghiat în timp ce păzea intrarea într-un club din Londra, a şocat multă lume. Fost luptător, sportiv de performanţă, Tudor Simionov a fost prieten cu Teodor Tedi Emi, campionul de la K1 care l-a bătut pe Mircea Badea în urmă cu câţiva ani, după ce acesta l-a jignit grav.

Teodor Tedi Emi s-a batut in ring cu NMircea Badea

Teodor Tedi Emi a postat acum un mesaj emoţionant despre românul omorât.


”Tudor Simionov a fost unul din prietenii din gaşca veche alături de care am fost la munte, la mare, în sala de sport, am stat pe bănci în parc, am fost la revelioane, piscine, lacuri, grătare, aniversări, cluburi şi nu în ultimul rând am ţinut spate în spate la peste 100 de bătăi, fără să pierdem o singură dată.
Păcat că în ultima vreme prietenia s-a răcit oarecum din cauza unor discuţii care nu-şi aveau rostul, iar fiecare a plecat pe drumul lui. Ieri am aflat vestea cea proastă, totuşi nu-mi venea să cred, tot speram să fie o glumă.

Tudor Simionov, romanul ucis la Londra, a fost luptator

Azi am văzut filmarea cu moartea lui şi ceva m-a mâncat pe dinăuntru, poate dacă eram acolo, noi toţi, prietenii vechi ar fi fost alt rezultat, dar asta rămâne doar un gând, faptul este consumat.
Tudorică ai trecut în lumea celor drepţi cu fruntea sus, ca un adevărat luptător!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!
Ne vom revedea pe lumea cealaltă
”, este mesajul postat de Teodor Tedi Emi, după moartea lui Tudor Simionov, bodyguardul înjunghiat la Londra.

Tudor Tedi Emi a fost preieten cu Tudor Simionov, romanul ucis

 

 

Tudor Simionov a fost ucis la Londra! Bodyguardul a fost înjunghiat

Tudor Simionov şi alţi bodyguarzi fuseseră angajaţi să ţinp deoarte invitaţii nepoftiţi la o petrecere private. La un moment dat, nouă indivizi au atacat un bodyguard, care păzea intrarea. Era evident că bărbatul era depăşit de situaţie. Câteva secunde mai târziu, probabil alertat de zgomot, din clădire iese şi Tudor Simionov. Îşi dă seama rapid ce se întâmplă şi începe şi el să se lupte cu agresorii. Totul este surprins pe o filmare făcută de un martor. Însă, filmuleţul se încheie înainte ca românul să fie înjunghiat. Rana sa a fost extrem de gravă astfel încât acesta a murit înainte de sosirea ambulanţei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si