E clar că mama Asianei Peng e furioasă pe Andreea Răducan. Silvana Peng a răbufnit pentru că procesul în care Federaţia Română de Gimnastică (FRG) a dat-o în judecată, pentru calomnie, merge mai departe, cerând daune morale de 100.000 de euro.  “100.000 de euro să-mi ceri, Andreea Răducan, oare nu ţi-o fi ruşine, nici ţie şi nici clicii întregi a gimnasticii româneşti?”, a postat Silvana Peng.

Mama Asianei Peng e furioasă pe Andreea Răducan. A fost dată în judecată pentru calomnie

Procesul se judecă la Curtea de Apel Alba Iulia, următorul termen fiind pe 17 ianuarie. De fapt, procesul a fost iniţiat de fostul preşedinte al FRG, Adrian Stoica, care, în 2016, a dat-o în judecată pe Silvana Peng, pentru calomnie, cerându-i daune materiale de 100.000 de euro. Între timp, Andreea Răducan a devenit preşedinte al FRG.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mama Asianei Peng e furioasă pe Andreea Răducan. A reclamat că fiica sa a suferit grave traumatisme psihice şi fizice

În prezent, mama Asianei Peng e furioasă pe Andreea Răducan. Acum câţiva ani, Silvana Peng i-a reclamat la DNA pe antrenorii coordonatori de atunci, Octavian Bellu şi Mariana Bitang, acuzându-i de abuz în serviciu. În primă fază, mama Asianei Peng a reclamat la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) faptul că fiica sa a suferit grave traumatisme psihice şi fizice, la Centrul de la Izvorani, unde îşi desfăşura activitatea lotul olimpic de gimnastică, din care făcea

şi ea parte. In petiţia trimisă la CNCD, Silvana Peng vorbea despre umilinţe, înfometare, izolare, tratament diferenţiat pentru aspectul asiatic şi culoarea pielii Asianei.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si