Recent, Florin Zamfirescu a jignit o celebră actriţă. Actorul a posta un mesaj legat de viitoarele alegeri prezidenţiale. “Iohannis duşmăneşte România pe faţă, dar este încrezător în tâmpenia românilor, care îl vor vota şi a doua oară...Dintre toti “contracandidaţii”, Cioloş, Dragnea, Tăriceanu, Ponta şi cine o mai apărea, sfinxul din Sibiu este cel mai detestabil! Însă “Fratele cel mare” nu permite alte candidaturi, deci alege de prin gunoaie, române!!! Eu zic să se dea cu banul, fără atâta cheltuială!”, a scris Zamfirescu.

Florin Zamfirescu a jignit o celebră actriţă:  “Fetiţă, ce nu vezi tu nu înseamnă că nu există!"

„Dar de ce îl urâţi, dl profesor? Sunteţi un om inteligent, m-ar durea să ştiu că v-a cumpărat PSD-ul!”, i-a răspuns, cu ironie, Mariana Liurcă, fostă elevă a actorului, cunoscută pentru rolurile sale din filmele „Cel ales”, „Fetele lu Dom Profesor”, „După dealuri” sau „La Urgenţă”. “Fetiţă, ce nu vezi tu nu înseamnă că nu există! Apoi e trist când o persoană “care îmi apreciază inteligenţa” crede că sunt doar două variante, cine nu e cu Neamţul este cu PSD. E chiar ridicol să mai şi vorbim... somn uşor!”, a răspuns Zamfirescu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Florin Zamfirescu a jignit o celebră actriţă:  "Fetiţă", probabil aşa vă adresaţi soţiei, dar aţi confundat persoana"

E clar că Florin Zamfirescu a jignit o celebră actriţă. “Se pare că am supra-apreciat inteligenţa dvs. "Fetiţă", probabil aşa vă adresaţi soţiei, dar aţi confundat persoana. Din păcate, nu toţi îmbătrânesc frumos. Asta este. Numai bine”, a replicat Mariana Liurcă.

“Când te-am adus la Bucureşti îmi imaginam că vei fi actriţă! Că te-ai cufundat în Obor, printre chivuţe, este treaba ta. Eu nu te judec!”, a încheiat discuţia Florin Zamfirescu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si