E clar că fiul Vioricăi Dăncilă nu ştie să scrie corect româneşte. Ultima dovadă a fost adusă acum câteva zile. Fiul premierului României a stat în loja principală la Ateneul Român joi, 10 ianuarie, la ceremonia de inaugurare a preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene. Victor Dăncilă a fost criticat pentru ţinuta sa de la Ateneu, pentru că nu a avut cravată. Un internaut i-a scris lui Victor Dăncilă.   „Bă lache, nu ai avut şi tu o cravată? Te duci la Ateneu ca un boschetar? Sărăcie”, a fost mesajul dur al celui care i-a scris fiului premierului.

Victor Dăncilă a răspuns şi el, dar agramat.  „Nam ba. Drogalau de aici. Saracie”, a fost răspunsul incoerent al fiului prim-ministrului României.

Fiul Vioricăi Dăncilă nu ştie să scrie corect româneşte. Victor uită să pună cratimă

Nu este prima oară când fiul lui Dăncilă are probleme cu limba română. În ianuarie 2018, presa  a relatat că Victor Dăncilă a postat un comentariu greu de înţeles, lipsit de virgule şi de coerenţă, făcut împotriva preşedintelui Klaus Iohannis.  „Dupa ultimile declaratii ale domnului de la cotroceni am inteles tot comportamentul asta "oamenii mei". Noi nu suntem Ghinion”, a scris fiul lui Dăncilă. În alte discuţii de pe paginile de socializare, Victor Dăncilă uită să pună cratimă, limbajul său trădând lacune grave de gramatică şi limba română.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

Fiul Vioricăi Dăncilă nu ştie să scrie corect româneşte. A absolvit Universitatea Ecologică din Bucureşti

Chiar dacă fiul Vioricăi Dăncilă nu ştie să scrie corect româneşte, el a luat note uriaşe la examenul de Bacalaureat.

Victor Dăncilă a absolvit Liceul Teoretic din Videle, în 2008, media generală fiind de 9.62. La proba de “Limba română”, fiul lui Dăncilă a luat nota 10 la “oral” şi nota 9.6 la “scris”. Ulterior, el a absolvit Universitatea Ecologică din Bucureşti, iar în prezent este angajat la OMV-Petrom, acolo unde tatăl său este manager.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si