Copila i-a facut singura un caiet special cu fise de lucru, de pe care studiaza persoanele cu astfel de tulburari. Treptat, foile conturate de Alexandra s-au transformat intr-un manual in toata regula.

Pe prima pagina, Alexandra a scris un mesaj pentru Vlad, cu care a dezvoltat o prietenie deosebita. "Cand te-am vazut prima data, nu te-am placut deloc. Dar, cu timpul, am inceput sa te plac foarte mult.

Acum nu vreau nu pleci din clasa. Sa stai cu noi pana la sfarsitul scolii. Te iubesc, te iubim si sunt bucuroasa ca imi esti prieten", i-a scris Alexandra pe prima pagina colegului si prietenului ei, Vladut.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vlad a inteles imediat frumusetea gestului facut de prietena lui. E elev in clasa a 4-a la o scoala normala din Bistrita, unde a fost acceptat cu mare drag de colegi. Ca sa tina pasul cu ei, in timpul orelor este ajutat de Maria, un insotitor special.

Toate detaliile acestei povesti emotionante le poti vedea diseara in jurnalul Stirilor Kanal D de la ora 18:45!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si