Scandalul arde mocnit la clubul Arsenal, dupa ce mai multi jucatori cheie au aparut intr-o inregistrare video inhaland substante interzise. Petrecerea privata a avut loc intr-un club renumit din Londra! 70 de tinere au fost invitate, iar jucatorii au facut consumatie in valoare de peste 40 de mii de euro.

Conducerea clubului Arsenal Londra a transmis ca deja s-a purtat o discutie cu Alexandre Lacazette, Matteo Guendouzi, Mesut Ozil si Pierre-Emerick Aubameyang, in urma petrecerii extravagante la care toti au fost filmati in timp ce consumau bauturi alcoolice scumpe si un anumit tip

de substanta interzisa si periculoasa, care, potrivit specialistilor, poate duce si la deces.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Jucatorilor li s-a reamintit ce responsabilitati le revin ca reprezentanti ai clubului si de pericolul la care se expun. Nimic despre eventuale sanctiuni, insa, ceea ce i-a facut pe cei 4 fantastici sa vina cu zambetul pe buze la antrenamentul de dupa izbucnirea scandalului!

Jucatorii-petrecareti de la Arsenal si-au riscat practic contractele de milioane de euro, dar si stilul de viata luxuriant cu care sunt obisnuiti, in momentul in care au decis sa duca la un alt nivel... petrecerea din club.

Toti cei 10 petrecareti, caci doar portatul a lipsit, sunt tinuti acum sub stricta supraveghere a clubului.

 

Foto: Daily Mail


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si