Pensiile vor fi mai mici în ianuarie, a spus duminică Victor Ponta, într-o conferinţă de presă, argumentând că diminuarea o să fie dată de rata inflaţiei şi de creşterea preţurilor.

La conferinţă a participat şi Ioana Petrescu, fost ministru de Finanţe în Guvernul Ponta. „Adevărul despre bugetul pe anul viitor este destul de neplăcut. O singură certitudine avem.(...)

4-5 miliarde gaură, un miliard de euro. Urmează multe alte lucruri.(...) Creşterea preţurilor la gaze, la apă, la electricitate, la mâncare, Guvernul zice nu vă dau niciun leu(...) Ăsta este primul Guvern care nu dă indexarea o dată cu inflaţia. Practic, pensiile sunt mai mici în ianuarie în raport cu rata inflaţiei şi cu creşterea preţurilor”, a declarat liderul Pro România Victor Ponta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/359/20000098/1/victor-ponta.php

Noua lege a pensiilor a fost făcută de Olguţa Vasilescu, al cărei portofoliu a fost preluat de Marius Budăi. Legea pensiilor a trecut de Senat fără dezbateri, urmând să ajungă în Camera Deputaţilor, care este for decizional.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si