Românii vor într-o proporție covârșitoare schimbarea Guvernului PSD, arată datele unui nou sondaj. Liderii social-democraților au parte de foarte puțînă încredere din partea electoratului.  
 
Aproape 70% dintre români cred că actualul Executiv ar trebui schimbat, în timp ce mai puțîn de un sfert din populație spune că trebuie păstrat. 
 
Potrivit sondajului realizat de Biroul de Cercetări Sociale, la comandă Partidului Mișcarea Populară, pe primul loc la capitolul NEîncredere este șeful partidului social-democrat, Liviu Dragnea. 
 
La doar un procent distanță se află Viorica Dancila. Mai exact, 68 la sută dintre români NU mai au încredere în actualul premier.
 
Cu 45 de procente la neîncredere, nici Călin Popescu Tăriceanu nu se bucură de prea multă susținere din partea oamenilor. 
 
Ceva mai bine stă președintele Klaus Iohannis. Doar 24 la sută dintre participanții la studiu au declarat că nu mai au încredere în el. Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1.087 de persoane, iar marja de eroare este de plus, minus 3%. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si