O șoferiță a filmat totul, iar imaginile s-au răspândit rapid în mediul online. În imagini se vede cum doi tineri sunt întinși pe carosabil, iar un altul stă în genunchi, în timp ce-l ocolesc mașinile.

Autoritățile avertizează că etnobotanicele, inclusiv substanțele denumite „droguri zombie”, au efecte devastatoare imediate, în funcție de cantitatea și concentrația substanțelor ingurgitate.

Fenomenul Zombie lovește un alt oraș din România

Tinerii narcomani au găsit variante mai ieftine la droguri. Astfel, ei obişnuiesc să stropească ţigările normale cu spray de gândaci, efectul fiind unul devastator pentru organism, scrie Observator TV.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Substanţele chimice îi paralizează, iar aceştia rămân într-o anumită poziţie, de unde şi numele fenomenului periculos. Specialiștii avertizează ca efectele pot fi devastatoare:" Îţi prăjeşte creierul și te transformă în legumă", scriu cei de la Libertatea.

Fenomenul Zombie lovește un alt oraș din România

Polițiștii Biroului de Combatere a Criminalității Organizate, coordonați de procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), continuă cercetările în acest caz.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si