Imaginile surprinse de o camera de supraveghere amplasata pe unul dintre tirurile atacate arata modul spectaculos in care actiona banda de hoti.
In timp ce o camioneta a hotilor, aflata in fata tirului, circula cu viteza constanta, un autoturism se apropia din spate. Unul dintre hoti se urca pe capota masinii aflate in mers, la peste 90 de kilometri la ora, iar mai apoi sarea in remorca autotrenului de unde arunca bunurile catre complicii sai.

Noaptea trecuta, hotii au lovit din nou. Au pornit din Bucuresti in urmarirea unui tir care se indrepta catre Chisinau. Cand au ajuns pe drumul dintre Ramnicu Sarat si Focsani, au trecut la actiune. Au reusit sa fure laptopuri si electronice de peste 50 de mii de euro. Ce nu au stiut, insa, era ca politistii ilfoveni erau deja pe urmele lor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

7 barbati au fost retinuti, iar acum politistii si procurorii incearca sa afle cate astfel de atacuri au dat indivizii si care este prejudiciul total in dosar. Barbatii au fost prezentanti instantei cu propunere de arestare preventiva.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si