Într-un mesaj transmis de fratele mai mare al criminalului, acesta spune că toată lumea l-a iertat pentru ceea ce a făcut.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„Vreau ca lumea să ştie că el şi-a iubit nepoatele şi nepoţii. Ne iubeşte pe noi toţi. Mă iubeşte pe mine şi pe sora lui. Are probleme mentale de care suferă de când a fost în armată. Este dificil pentru noi să înţelegem ceea ce s-a întâmplat. Îl iert, ca frate mai mare al lui. Iar sora mea mi-a spus să scriu în această scrisoare că şi ea îl iartă, cumnatul meu de asemenea l-a iertat. Nepoatele şi nepoţii mei au întrebat de el şi ei de asemenea l-au iertat.​”- Acesta a fost mesajul transmis de Dariu Flutur, fratele mai mare al lui Emanuel Flutur și al Simonei- mama micuței ucise.

Și-a ucis nepoata în fața frățiorilor ei

Vă reamintim că Emanuel Flutur și-a ucis nepoata în vârstă de doar 3 ani. VCrima a avut loc în locuința din SUA.

În momentul tragediei, fetița era în cameră cu ceilalți patru frățiori. Într-o cameră alăturată se afla și tatăl fetiței care a intrat în cameră imediat ce a auzit țipete, însă a fost prea târziu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si