Puțini știu că actrița Natașa Raab a învins cancerul, dar în urma unei histerectomie nu a mai putut să devină niciodată mamă. "Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am invins un cancer uterin şi am facut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini.

Nu duc lipsă de copii…", povestea actrița pentru Click.

Drama "Coanei Chiva". Nu a devenit mamă din cauza unei boli cumplite

Deși nu are copii, actrița Natașa Raab este mai mereu înconjurată de tineri și nu uită niciodată să îmbine utilul cu plăcutul. "Îmi plac filmele şi muzica veche şi, în general sunt o conservatoare. Am o căbănuţă într-un loc verde, la Branişte, în Lunca Jiului, m-am transformat din ardeleancă în olteancă, aşa că sunt cea mai a naibii combinaţie", a mai adăugat Natașa Raab.

Drama "Coanei Chiva". Nu a devenit mamă din cauza unei boli cumplite

Ce este cancerul uterin 

Deși cancerul de col uterin este considerat prima cauză de mortalitate prin cancer la femeile din România și sunt recomandate controalele periodice pentru diagnosticarea precoce a bolii. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cancerul de col uterin presupune apariția la nivelul cervixului (prima parte a uterului care se deschide în vagin, denumit și col uterin) a unor celule atipice care se multiplică necontrolat.

Testul Babeș-Papanicolau este principala metodă de depistare a leziunilor precanceroase și a cancerului de col uterin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si