Vorbim de Viorel Smarandache, un jucător legendar pentru echipa Steaua. El a făcut parte din echipa Steaua în prima parte a anilor '70, când a ajuns în sferturile de finală ale Cupei Cupelor și a câștigat titlul în sezonul 1975-1976, potrivit gsp.ro.

Mai mult, a jucat în celebrul meci cu OFK Belgrad din 1974, primul de pe arena Ghencea, demolată între timp. A făcut pereche, în centrul apărării, cu Ștefan Sameș.

Cine a fost Viorel Smarandache

Născut la Coșovenii de Sus, județul Dolj, pe 2 iulie 1953, Smarandache a debutat la Universitatea Craiova, pentru care a jucat 11 meciuri în primul său sezon la seniori. După alți 5 ani la Steaua, fundașul s-a transferat la Olimpia Satu Mare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

A promovat în Liga 1, apoi a ajuns și în finala Cupei României, pierdută de sătmăreni în fața Universității Craiova (1-3). Smarandache a fost integralist în finală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si