Bucataria este locul unde toata familia se strange in jurul mesei si devine astfel unul dintre cele mai importante locuri din casa. Amenajarea acestui spatiu poate fi cel mai greu proces dintre toate schimbarile pe care le-ati putea face in caminul dumneavoastra.

FLORIN DENISCA- DIRECTOR VANZARI MAGAZIN MOBILA: Clasic line din mbf vopsit ...in combinatie cu blatul acesta de pin Arizona cu cu culori deschise gen unt galben sau verde foarte deschis.

Avem aici fronturi lucios cu maner frezat cu deschideri pe orizontala sertarele ...toate sunt cu amortizoare ...sertarul este decupat.

Totul trebuie gandit pana in cel mai mic detaliu, astfel incat mobila de bucatarie sa fie cat mai utila.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

FLORIN DENISCA- DIRECTOR VANZARI MAGAZIN MOBILA: Ideal ar fi sa nu tocam bucataria in f multe bucati sa facem compartimente cat mai mari cu usi cat mai mari.

Pentru 2019 se pastreaza unele detalii clasice, insa linia moderna intervine subtil.

FLORIN DENISCA- DIRECTOR VANZARI MAGAZIN MOBILA: In 2019 se va merge mult pe alb...combinat cu rosu burgund. Se pastreaza sticla in continuare renuntam la manere doar sa pastram un design f frumos doar prin atingere deschidem si inchidem.

Cat despre preturi...

FLORIN DENISCA- DIRECTOR VANZARI MAGAZIN MOBILA: Trei mii opt sute ..cu toate sistemele incluse ...laterale metalice. Cea moderna avem o lungime in jur de 5 m ...in jur a 3500 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si