De pilda, distractia in centru vechi poate sa coste de la 180 pana la 3 mii de lei, iar pentru cei care cauta alt fel de distractii... petrecerile la piscina ar putea sa ofere o experinta de neuitat.

Petreceri tematice de Revelion, în Capitală

Revelionul la spa poate sa fie alegerea perfecta pentru cei care nu sunt adeptii petrecerilor, dar si pentru aceia care au avut un an greu.

O baie in piscina ii incarca cu energie pentru un nou an.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu apa calda de 33 de grade si o tema cu specific exotic, ai tot ce iti poti dori. Un astfel de pachet valoreaza 150 de euro. Dar exista oferte si pentru cei care cauta doar un loc select in care sa savureze bauturi fine. Cu 500 de lei, bucurestenii se pot rasfata ca-n America.

Petreceri tematice de Revelion, în Capitală

Ofertele din centrul vechi sunt pentru toate buzunarele.

De la 180 de lei pana la cateva mii. Aici, fiecare persoana poate sa gaseasca locul perfect in care sa-si petreaca revelionul.

Petreceri tematice de Revelion, în Capitală

Grupurile care aleg sa petreaca trecerea dintre ani in centrul vechi pot sa plateasca aproximativ 3500 de lei. Iar petrecerile tematice nu lipsesc nici de aici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si