Deși autoturismul a fost izbit în plin, șoferul a supraviețuit miraculos și a fost transportat la spital.

Autoturismul a fost spulberat de trenul Regio Trans care circula dinspre Brad spre Arad. Accidentul a avtu loc la ieșire din localitatea Zimandu Nou, la o trecere la nivel cu calea ferată. Șoferul mașinii a crezut că poate trece șinele până la sosirea trenului și a demarat, însă a fost lovit în plin.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

În urma impactului cumplit, niciun călător din tren nu a fost rănit. Singura victimă este șoferul care a fost găsit conștient în autoturism, conform aradon. Potrivit reprezentanților ISU Arad, șoferul autoturismului a fost transportat la Spitalul Județean, iar iar călătorii din tren sunt în siguranţă. „Victima din autoturism a fost transportată de SMURD Arad la spital, acuză dureri toracice și dureri la coloană. În garnitura de tren implicată în accident se aflau în jur de 60 de călători.

În momentul de faţă au mai rămas aproximativ 20-25 de călători, ceilalţi deplasându-se cu alte mijloace de transport auto.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si