Femeia de 68 de ani, Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, a dispărut în luna octombrie și a fost cerută o răscumpărare de 9 milioane de euro în criptomonedă pentru eliberarea ei.

De asemenea, ameninţări cu acte de agresiune au fost avansate în cazul în care suma cerută nu va fi virată, potrivit CCN.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Poliţia norvegiană a confirmat că femeia de peste 65 de ani a fost răpită de la domiciliul său din Lorenskog, la mai puţin 20 de kilometri de Oslo.

În februarie anul trecut, o fetiţă a fost la un pas să fie răpită dintr-un mall din Bucureşti, de către un individ cu probleme psihice. Femeia şi-a făcut cunoscută povestea înfiorătoare pe facebook. Individul a fost identificat stabilindu-se că este o persoană cunoscută cu probleme psihice, în Pantelimon.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si