Incidentul a avut loc, luni, în comuna Tuluceşti, într-o locuință care nu este racordată la sistemul de electricitate și nici la cel de încălzire. O rudă i-a găsit pe cei doi frați inconștienți și a sunat la 112. Medicii chemați de urgență l-au găsit mort pe un bărbat de 50 de ani. Fratele său, de 64 de ani, a fost transportat la Spitalul de Urgență din Galați, relatează viața-liberă.

Medicii au constatat că omul se afla în șoc hipotermic sever și avea o intoxicație acută cu etanol, de peste doi la mie. Bărbatul s-a stins în câteva ore.

„Pe trupul bărbatului găsit decedat nu au fost identificate urme de agresiune. De asemenea, în urma cercetărilor, s-a stabilit că locuinţa nu era racordată la niciun sistem de alimentare cu energie electrică sau de încălzire. Pentru elucidarea circumstanțelor în care a survenit decesul s-a deschis un dosar penal de ucidere din culpă”, a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, conform sursei citate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Inspectorii Direcției de Sănătate Publică Galați consideră că frații au murit de frig.

„În cazul ambilor fraţi s-a stabilit că decesele au survenit ca urmare a şocurilor hipotermice şi intoxicaţiilor etanolice severe”, a explicat Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi.

 

Sursa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si