Femeia a lipsit doar cateva secunde, timp suficient pentru ca tanarul sa puna mana pe mobilul de 2000 de lei. Individul nu si-a dat seama ca este filmat de camerele de supraveghere.

Camerele de supraveghere dintr-un magazin din zona Girocului din Timisoara au surprins exact momentul in care hotul actioneaza. Tanarul, profita de lipsa vanzatoare de la casa de marcat si pune mana pe telefonul mobil asezat pe tejghea.

Se ascunde dupa un raft si isi indeasa bunul insusit in pantaloni. Apoi pleaca linistit.

Abia dupa o ora angajatii magazinului au observat lipsa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alex, vanzator magazin: "Telefon iubitei mele a fost aicia, clientul a intrat pe acolo-sa, apoi a luat-o pe acolo, iubita mea era prin magazin se uita ce si cum, nu s-a gandit ca se fura asa ceva.

Nicoleta, pagubita: "Am fost pe sala sa pun ceva pe raft si persoana respectiva a profitat de ocazie si mi-a luat telefonul de langa casa. Cat valora? 2000 de lei.

Telefon luat de o luna luat.

Femeia si-a anuntat sefii care aveau sa-l descopere pe hot dupa ce s-au uitat pe inregistrarile video.
Pagubita a reclamat furtul la politie, iar individul este cautat in tot orasul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si