Dupa instructajul in care li se explica toate regulile admiterii, tinerii au doar cateva secunde la dispozitie sa demonstreze ca sunt apti sa imbrace uniforma de politist. Ei au de trecut 11 probe.

Bogdan este unul dintre candidatii care au scos cel mai bun timp la probele sportive.

Candidat: Sincer ma asteptam sa fie ceva mai usor dar a fost foarte greu.

In schimb dupa o pregatire temeinica dupa aproximativ 4 luni de zile, am reusit sat rec cu brio, fara probleme.

Tanarul din Baia Mare vine pentru prima data la examenul pentru scoala de politie, asta desi are o cariera in domeniul vanzarilor. Acum isi doreste o schimbare si este pe punctul de a deveni politist.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Candidat: Mi-am dorit dintotdeauna, dar sincer nu cred ca am avut dorința sa incerc la o varsta frageda, adica atunci cand ar fi trebuit, respective 18-20 de ani.

Primele care au trecut de probele sportive au fost fetele.

Alice Popa- purtator de cuvant Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan"Cluj-Napoca: 46 la suta dintre fetele inscrise au trecut de sport. In schimb la baieti asteptarile sunt mult mai mari, aproximativ 90 la suta trec de aceasta proba.

Dupa probele sportive, candidatii vor avea de trecut examenul scris la limba romana si o limba straina la alegere. Tinerii vor afla luni rezultatele finale

Alice Popa- purtator de cuvant Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan"Cluj-Napoca: Orele propriu-zise vor incepe in 5 februarie si vor dura noua luni, ei urmeaza sa absolve scoala de agenti de politie la finalul lunii noiembrie.

Numarul mare de candidati de aproape 5 pe un loc vine in contextul anuntatei cresteri salariale pentru politisti cu 25% ,incepand cu 1 ianuarie 2019.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si