Discul gigantic de gheata format pe un rau din statul american Maine a devenit viral pe internet. Totul a inceput dupa ce Tina Rydell, director de marketing la primaria orasului Westbrook a filmat cu o drona spectaculosul fenomen natural.

Doar am realizat filmarea si am pus-o pe Instagram. O ora mai tarziu m-au sunat cei de la Weather Channel.

Citeste si: Trei români se întorceau din Ungaria, când au fost opriți la Vama Borș! Polițiștii le-au verificat bagajul și au înlemnit! Ce urmau să aducă în țară e cumplit!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Intinderea de gheata formata in mijlocul apei are diametrul de 91 de metri si se roteste in sens invers acelor de ceasornic.

Privita de la inaltime, seamana foarte bine cu scoarta terestra de pe Luna. Reporteri din Europa si pana in Australia sau Japonia s-au interesat despre imaginile neobisnuite, dupa cum spune Tina Rydell. Marginea lacului s-a umplut imediat de curiosi.

Citeste si: Prima Gala eliminatorie “Bravo, ai stil!”. Cine va parasi competitia stilistica?

Unii l-au comparat cu un obiect extraterestru, alţii cu un carusel sau cu luna de pe cer. Din pacate pentru amatorii de speculatii, fenomenul are o explicatie cat se poate de simpla. Expertii in hidrodinamica spun ca bucata de gheata poate aparea in raurile curgatoare. Structura se rotunjeste pe masura ce se invarteste si se loveste de roci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si