Vremea se răcește accentuat în nord, în centru și în sud. Maximele nu vor depăși 5 grade în depresiuni și 5 grade Celsius în vestul Olteniei și pe litoral.
Atmosfera va fi în general închisă şi pe spaţii mici vor cădea precipitaţii mixte în regiunile sudice şi estice. Vântul va fi alert pe crestele Carpaţilor Meridionali şi în sudul Banatului.

Vremea o ia razna. Unde o să ningă în weekend

În București, maine soarele va lipsi și trecător vor fi condiții de burniță. Valorile de temperatură, obişnuite pentru această perioadă, se vor opri la 3 grade Celsius, iar vântul va sufla moderat, scrie Digi24.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În weekend, norii vor fi predominant în zona de munte unde va ninge pe suprafețe restrânse. Spre seara, ninsorile vor cuprinde Carpaţii Occidentali şi vestul Carpaţilor Meridionali, apoi acestea se vor extinde şi în restul masivelor. Temperaturile vor scădea, iar pe creste va fi viscol. Luni, ninsorile se vor restrânge.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si