Poliţiştii, împreună cu un procuror de pe lângă Tribunalul Galaţi, au deschis o anchetă şi nu exclud varianta unei crime, dar nici a unui accident nefericit.

Există și varianta ca bărbatul să fi încercat să sară gardul, însă a rămas blocat. Apoi, a încercat să se elibereze de haine, pentru a scăpa, dar s-a lovit puternic în zona capului. Autopsia şi celelalte probe adunate la dosar vor stabili cauza exactă a morții sale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Un echipaj SMURD a intervenit pentru un bărbat, care atârna de gardul unei biserici, îmbrăcat foarte sumar, aproape gol. Colegii mei au constatat decesul. Bărbatul se afla cu capul în jos, într-o poziţie destul de vicioasă. Probabil a murit din cauza traumatismului cranio-cerebral şi a traumatismului de coloană cervicală”, a declarat dr. Angel Trifan, medic şef UPU-SMURD Galaţi, citat de Monitorul de Galați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si