Japonezul Masazo Nonaka, locuitor al insulei japoneze Hokkaido care fusese recunoscut ca cel mai bătrân bărbat din lume, a murit duminica aceasta la vârsta de 113 ani, a informat agenția de știri Kyodo.

Bătrânul și-a dat ultima suflare în casa lui aflată în localitatea Ashoro, din insula Hokkaido, cea mai nordică insulă a arhipelagului nipon.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nonaka, născut în anul 1905, a trăit în ultimii ani împreună cu nepoții săi la poalele Muntelui Oakan, în nordul insulei Hokkaido. Descendenții săi sunt proprietarii unui mic hotel aflat lângă izvoarele termale Nonaka Onsen din această zonă. În tinerețe, el a fost maestru de arte marțiale, așa câștigându-și existența ani buni.

Nonaka se afla pe locul 30 în clasamentul celor mai bătrâni oameni din lume, toate pozițiile fruntașe fiind deținute de către femei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si