E clar că soţul Oanei Stancu a fost jignit de Sebastian Bodu. Senatorul Daniel Zamfir, partenerul de viaţă al prezentatoarei TV, s-a făcut remarcat pentru susţinerea legii dării în plată şi pentru alte legi care sunt în defavoarea băncilor. Prestaţia lui Zamfir nu este apreciată de Sebastian Bodu, fosul şef al Fiscului. “Dă-i prostului putere pe mână şi un nume: Daniel  Zamfir. Ştie el că ROBOR e manipulat şi îi cheamă la ordin pe şefii BNR”, a postat Bodu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Sebastian Bodu face praf „taxa pe lăcomie” a Guvernului PSD: „Ion Iliescu însuşi este perplex, Adrian Năstase era o lumină pe lângă ăştia”

Soţul Oanei Stancu a fost jignit de Sebastian Bodu:  “Când esti la fel de inteligent și frustrat ca el, așa pare, că e patriot"

„Daţi în cap singurului om căruia îi pasă de oamenii acestei ţări! Felicitări! Nu e chiar cel mai "geniu dintre genii", dar măcar îi pasă!”, i-a răspuns un internaut lui Bodu.

“Când esti la fel de inteligent și frustrat ca el, așa pare, că e patriot. În afară de sloganuri, poți să comentezi ceva concret referitor la ce a zis Zamfir? De exemplu, de ce intervine BNR în piață “când vrea”?”, a răspuns fostul şef al Fiscului.( citeşte cum l-a atacat Bodu pe Radu Mazăre)

Soţul Oanei Stancu a fost jignit de Sebastian Bodu:" Zamfir e atât de prost încât critică metodologia de calcul"

S-a aflat că soţul Oanei Stancu a fost jignit de Sebastian Bodu. “Pe scurt, Zamfir menține că ROBOR este manipulată prin înțelegeri și intervenții în așa fel încât să fie mai mare decât ar fi dacă s-ar tranzacționa cu adevărat liber”, i s-a spus lui Bodu. “Problema nu e că băncile nu pot manipula indicele, s-a mai întâmplat și la case mai mari (LIBOR). Problema e că Zamfir e atât de prost încât critică metodologia de calcul. Știe el mai mai bine cum se face”, a concluzionat Bodu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si