Tânăra este condusă pe ultimul drum de sute de oameni, șocați de moartea ei fulgeratoare, mai ales că Albertina Narcisa avea planuri mari de viitor și nimic nu prevedea tragedia abătută asupra familiei.

Albertina Narcisa Coşbac a murit fulgerător, la doar 24 de ani, în timp ce se antrena. Tragedia a avut loc, sâmbătă seara, pe o stradă din Valu lui Traian, când i s-a făcut rău și s-a prăbuşit la pământ.

Citeste si: Răsturnare de situație! Tatălui lui Tudor, adolescentul dispărut de 2 luni, mărturisiri șoc. Ultimele cuvinte ale băiatului înainte de a pleca de acasa: "I-a spus bunicii lui că..."

Un bărbat a fost martor la incident și a sunat de urgență la 112. Deși s-a intervenit rapid, iar fata a fost resuscitată timp de o oră, Albertina nu a mai putut fi salvată.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit medicilor, fie a avut o afecţiune dobandită, de care nu ştia, fie o afecţiune tiroidiană.

Medicii legiști urmează să efectueze necropsia pentru a stabili cauzele decesului.

Albertina se pregătea să dea la Academia de Poliţie

Unchiul fetei spune că acesta era motivul pentru care nepoata lui se antrena.

"Ea vroia să dea la Academia de Poliţie şi făcea antrenament.

Alergând, i s-a făcut rău. A avut un atac de cord.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si