Dupa ce v-am prezentat in exclusivitate povestea Anei-Maria, politistul a fost retrogradat din functie si mutat la munca de birou. Intre timp, femeia se pregateste de o interventie costisitoare, care i-ar mai putea sterge semnele adanci de pe chip.

Ieri s-a implinit o luna de la accidentul teribil. care a desfigurat-o pe Ana-Maria. Pe 28 decembrie, politistul din Pestera, care s-a urcat baut la volan a produs tragedia ireparabila.

Omul legii a ramas in functie pana saptamana trecuta, cand am difuzat primul reportaj in acest caz tinut sub tacere.

Fostul sef de post nu mai lucreaza in comuna, ci a fost mutat la birouri, in Medgidia. Intre timp victima lui, Ana-Maria, a primit sute de mesaje de sustinere de la telespectatori impresionati de povestea ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Datorita lor, tanara a capatat incredere si putere de a se lupta pentru dreptate. Copiii ei ii sunt alaturi. In instanta, tanara mama nu vrea decat sa obtina suma necesara pentru interventiile chirurgicale.

Mai ales ca politistul care a mutilat-o nu s-a interesat vreodata de starea ei de sanatate.

Pe douasprezece februarie victima va fi supusa unei operatii la ochi.

Medicii ii vor reconstrui pleoapa, incercand sa-i redea vederea suta la suta. Un sprijin real in tot acest calvar a fost mama Anei-Maria, profund marcata de gestul politistului. Femeia vrea doar dreptate pentru fiica ei.

Marea temere a familiei este ca omul legii va scapa fara pedeapsa cu inchisoarea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si