Barbatul, in varsta de 58 de ani a murit la jumatatea lunii decembrie, anul trecut. Omul a fost dat disparut de un vecin si gasit mai apoi cazut la marginea satului. Rudele l-au identificat printr-o fotografie. Totusi, defunctul sta la morga de peste 40 de zile, pentru ca primarul nu-l recunoaste.

Ion Michescu, primar Malovăţ: "Dupa fizionomie, arata ca un om de 70 si ceva de ani.

Dupa mine, ar fi din zona de munte, nu din zona noastra de aici. Dar sa soliciti primariei sa inmormanteze o persoana, a carei identitate, din punctul meu de vedere, nu este clarificata, este exclus sa fac asa ceva".

Politistii au facut cercetari si au stabilit identitatea decedatului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nicolae Lohon, purt cuv .IPJ Mehedinti: "Persoana respectiva a fost identificata in urma ridicarii amprentelor si compararea acestora in baza de date.

In zadar insa. Edilul este hotarat sa ceara probe de ADN si e dispus sa plateasca din banii proprii.

Ion Michescu, primar Malovăţ: "Aceasta persoana a fost operata la mana dreapta. Are o tija la mana dreapta. Sa-l opereze, sa vada daca intr-adevar, mai are tija la mana dreapta, daca ei spun ca noi, 20 de oameni, suntem nebuni si nu cunoastem lumea din sat".

Anchetatorii spun ca modalitatea de recunoastere prin amprente a fost sigura si ca se pierde vremea prin probele ADN. Daca edilul va refuza in continuare inhumarea, se poate alege cu dosar penal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si