Sicriul cu trupul neînsuflețit al fetei a ajuns ieri în localitatea natală a Ioanei, comuna Bobolia, județul Prahova. Deși calvarul mamei fetei s-ar fi apropiat de final, acum, Grațiela Condea întâmpină iar probleme mari.

Citeste si: Cutremur cu magnitudine 3,9 în judeţul Buzău!

Astăzi ar fi trebuit să aibă loc înmormântarea Ioanei, dar se pare că lucrurile vor fi amânate pentru că certificatul de deces al fetei nu a fost eliberat.

"Astăzi (n.red. – luni) mama fetei a venit la sediul primăriei pentru formalitățile și actele ce trebuie pentru a o înmormânta. Trebuie venit cu cel din străinătate, cu pașaportul mortuar, trebuie traduse, legalizate, cum prevede legea de stare civilă. Când va aduce actele vom emite adeverința de înhumare, ultima informație ar fi că mâine (marți – n.red.) ar aduce aceste acte", au explicat funcționari ai primăriei pentru Libertatea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Șerban Huidu, declarații tulburătoare despre tragicul accident în care au murit trei persoane: ”Mi s-a părut de un ridicol fantastic!”

Înmormântare Ioana Condea

Ajutor de la Primărie pentru înmormântarea Ioanei Condea

Familia Ioanei Condea va primi un ajutor de urgenţă de 1000 de lei, potrivit celor spuse de primarul localităţii, pentru aceeaşi sursă. Acesta a precizat că nu se poate acorda o sumă mai mare de bani pentru că bugetul pentru anul 2019 nu a fost încă votat.

Citeste si: Mihaela Geoană, implicată într-un accident rutier! Soția fostului ministru a ajuns la spital

Ioana Condea, tânăra mutilată şi băgată în comă de un proxenet român în Germania, a murit la 5 ani de la tragedia care a şocat toată lumea. Ioana Condea a murit în spitalul din Koln, unde se afla încă din anul 2014, după cum v-am mai povestit și aici. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si