Polițiștii si procurorii din Petroșani se află în aceste momente la fața locului unde efectuează cercetări pentru a afla cum a fost posibil ca un copil sa fie aruncat pe zăpadă la coltul unui bloc din Petroșani.

Citeste si: GROAZNIC! Bebeluși LEGAȚI de pat cu cordoane și plini de urină și fecale! Imagin REVOLTĂTOARE dintr-o maternitate! Mama micuților e în stare de ȘOC!

“În data de 05.02.2019, ora 09:21, Poliția Municipiului Petroșani, a fost sesizată prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, în municipiul Petroșani, a fost găsit cadavrul unui bebeluș.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Nu se poate numi MAMĂ! O tânără din Satu Mare și-a scos la vânzare propriul copil! "Îl dau cu 10.000 de euro. Nu am bani să-l cresc!"

Mama bebelușului este căutată acum de poliție

Cercetările sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani.”, au declarat reprezenții IPJ-Hunedoara, potrivit observatorulnational.ro.

Oamenii legii încearcă să o găsească pe mama bebelușului și să stabilească modul în care s-a petrecut nenorocirea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si